Du är här:Start
Lasse & Marie Nylén är grundare avLevande Familjer och har sedan starten 1997 arbetat helhjärtat för att hjälpaSveriges familjer på olika sätt.

Varje familj är värdefull och unik och behöver allt stöd för att orka hålla ihop och bygga stabilt. Levande Familjers vision är:

- Att nå Sveriges familjer med hjälp och redskap att bygga trygga relationer - friskåvård och krisvård.

- Att uppvärdera Sveriges familjer, uppmuntra dem i deras familjebygge och att våga tro på hållbara och livslånga relationer.


Lasse & Marie Nylén fick 32 år tillsammans i ett intensivt, händelserikt och kärleksfullt äktenskap innan Lasse avled i november 2012. Tillsammans har de tre vuxna barn med familjer.

De har varit en uppskattad duo som alltid delat med sig av sina egna liv i kombination med gedigna kunskaper och erfarenheter. En stor kärlek och stark vilja att göra allt man kan både för varandra , men också för andra.


Tusentals par och familjer har fått hjälp genom Levande Familjers olika insatser under åren, både i Sverige och utomlands. Från 2013 leder Marie S Nylén arbetet vidare tillsammans med nya och "gamla" fantastiska medarbetare.(Följ oss här på hemsidan eller på facebook, och håll dig uppdaterad om nuläget!)