Du är här:Start

För de flesta av oss är julen årets favorithögtid. Ljus,gemenskap och glädje gör att vi kan glömma vardagens bekymmer för några dagar.Det största problemet är att inte äta för mycket från julbordet. Lagom är bäst.

Samtidigtfinns det människor närmare än vi tror, som varken har råd med julmat ellerklappar. Så många familjer i Sverige idag har det jättetufft att få vardagenatt gå ihop, inte minst runt våra högtider. Det är inte lätt att ta till sigjulens budskap och frid och glädje, när man knappt har något att ställa fram påbordet.

Sponsra en familj med en MATCHECK!


Vi på Levande Familjer hjälper ensamföräldrar och andrabehövande familjer med hyra, kläder eller annat nödvändigt under året. Menspeciellt nu till Jul och Nyår delar vi ut matcheckar som kan lösas in inärmaste ICA, Coop eller liknande.

Härkan du hjälpa till! Det bidrag som du skickar in blir räddningen för en familji nöd.

Runt 50 000 barn varje år får se sina föräldrar gå skildavägar, enligt svensk statistik. Om du känner någon familj som splittrats, vetdu att det är tufft för alla inblandade, speciellt för barnen. Behovet av hjälppå alla plan är oerhört stort. Hjälp oss att hjälpa!

Levande Familjerarbetar både förebyggande med friskvård och gör också insatser när krisen ärett faktum.

Tackatt du är med och stöder vårt viktiga arbete! Alla människor i vårt land bordeha rätt till en riktigt god jul. Eller hur?

”Någon berättade att Levande Familjer ”tror på och gerredskap” till äktenskap och familjer i kris. Deras rådgivning blev vår sistachans att undvika skilsmässa. Detta ledde till att vi nu har förlåtit varandraoch fått inspiration och praktisk vägledning att bygga hållbart.”

”Tack för att ni finns – när både kärlek och pengar ärslut!”

Ni kan kontakta Stina på stina@livfam.org