Du är här:Start

Livsberättelser

Kära vänner!


Åren går... och när jag tittar tillbaka på mitt nu 60-åriga liv (oj vad det låter gammalt) så fattar jag inte var det tagit vägen?? Det känns så overkligt.


Det känns som igår när jag bodde hemma i Danderyd hos mor och far, med huset fullt av behövande, och gäster av alla de slag - fattiga, rika, svaga och starka.


Det känns som igår när jag satt med mina ansökningshandlingar, hade fått jobb i USA och skulle "göra karriär", då det plötsligt dök upp en ung, snygg, charmig, skidåkande och predikande Lasse i mitt liv, och det sa "klick"!


Det känns som igår när min Lasse efter bara något år som gifta en dag kom hem med en kille som precis valt Jesus framför missbruk. Han blev kvar i vår familj i många år.


Det känns som igår när "miljon" nr 1 kom in i vår familj, Linus (André) och väldigt snart 2 "miljoner" till - Johanna och Alexander. Tacksam för våra underbara barn!


Det känns som igår när vi år efter år åkte land och rike runt i vår älskade husvagn och fick berätta och sjunga om det bästa vi visste - Jesus!


Det känns som igår när vi satsade på familjers eviga räddning på många härliga och roliga sätt - Sälen vintertid och Öland sommartid. Fantastiska medarbetare hade vi, och många människor fick sina liv förvandlade!


Det känns som igår när vi fick chansen att rädda livet på tonåringen som inte ville leva längre. Hon flyttade sedan hem till oss. Vilken Glädje!


Det känns som igår... och tårarna bara rinner när jag tänker på alla fina människor vi mött under åren, bl a du!! och som betytt jättemycket för oss som familj och mig personligen! Tack för att du finns!


Min önskan är att Du vill fortsätta stå med oss i arbetet för Sveriges familjer och relationer! Dagen är ung - Nu kör vi!


All kärlek / Marie Nylén

Prenumenera på livsberättelser?

Klicka här för att få nya livsberättelser via RSS