Du är här:Start > Åsa & Pontus

Åsa & Pontus

"Vi fick tips från en annan familj som fått hjälp av Levande Familjer och det är vi väldigt tacksamma för. LF ser helheten och tar inte parti för mannen eller kvinnan." Det kändes jättebra och naturligt att träffa vår samtalspartner... som en utsträckt hand som vi tog.

Vi har verkligen fått förtroende för LF och det är positivt att det inte finns några "register" och att alla har tystnadsplikt.

Vi har hittat tillbaka till varandra och ser på varandra för den vi är. Nu samtalar vi med varandra varje dag och familjekärnan har blivit mycket starkare. Vi skulle inte stå där vi är idag om vi inte hade fått en sådan fantastisk hjälp. Genom samtalen har vi också förstått att det måste finnas en högre makt och jag har hittat tillbaka till Gud tillsammans har vi en större trygghet."

Åsa & Pontus

Publicerat den 21 februari

Prenumenera på livsberättelser?

Klicka här för att få nya livsberättelser via RSS